Hantering av personuppgifter

Vi på Falu Tapetserarverkstad och Firma Lena Gustafsson tycker det är viktigt med säkerheten och skyddet av dina personuppgifter när du besöker vår webbplats. I texten nedan kan du läsa om hur vi hanterar dina uppgifter.

Insamling av data

För att använda vår webbplats behöver du inte lämna några personuppgifter. Data från ditt besök lagras dock på våra servrar av olika säkerhetsskäl. Den informationen kan vara namnet på din internetleverantör, vilken webbplats som länkade dig vidare till oss, de webbplatser som du besöker från vår webbplats och din IP-adress.

Informationen skulle kunna användas för att identifiera dig men vi har ingen möjlighet att använda den på det sättet. Den kan dock komma att användas för felsökning, av oss eller vårt webbhotell.

Insamling och hantering av personuppgifter

Vi samlar bara in personuppgifter som du själv väljer att lämna till oss när du fyller i vårt kontaktformulär, skickar e-post, beställer produkter eller tjänster. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att utföra ditt ärende och sparas inte efter att ärendet är avslutat, förutsatt att det inte krävs enligt lag.

Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till tredje part utan din tillåtelse, endast om vi är skyldiga att göra det
enligt lag.

Hävningsrätt

När du vill kan du ta tillbaka ditt medgivande till att vi får använda dina personuppgifter eller ändra dina personuppgifter hos oss. Skicka då ett mail till Falu Tapetserarverkstad eller Firma Lena Gustafsson enligt våra kontaktuppgifter.

Du har rätt att kostnadsfritt en gång per kalenderår få information om dina personuppgifter hos oss, varifrån uppgifterna har hämtats och varför vi har dem.

Kontaktuppgifter

Falu Tapetserarverkstad
Dataskyddsombud: Lisa Lundh, lisa@falutapetserarverkstad.se

Firma Lena Gustafsson
Dataskyddsombud: Lena Gustafsson, lena@falutapetserarverkstad.se